Tuotteet

Tuotevalikoimaamme kuuluu peltilistat max. 6,4m pitkänä kaikissa RR vakioväreissä. Lisäksi , stuko al 1,0mm, Alu valkea 1mm , zink 0.5-1,0mm max.6,4m. Suuret erät toimitamme ilman rahtia minnepäin suomea tahansa.Pystymme tarjoamaan rakentajille seinärankaa ja väliseinärankaa kilpailukykyiseen hintaan, ainutlaatuisella tukevalla ja säädettävällä sylinterimäisellä jatkomenetelmällä. Erikoisprofiilit asiakkaan mittojen mukaan materiaaleina teräs,alu,kupari,messinki,RST… , profiilit millaisia ei ole suomessa ennen pystytty valmistamaan. Voit suunitella itse oman profiilin ja me toteutamme sen. Useita materiaali ja paksuus vaihoehtoja SSAB: n pelleistä. Myös museokohteiden vanhat profiilit valmistamme mittojen mukaan alkuperäistä vastaaviksi.

Valmistamme IV kammioihin mittojen mukaan lumiloukkuja 1mm zn reikäpellistä avoimen pinta-alan ollessa 75% kantikkaan muotoilun ansiosta. Kun lumiloukku tulee kammion sisäpuolelle lämpimään ei tarvitse pelätä että se jäätyy suomen nykyisessä haastavassa ilmastossa.

Erikoisosaamistamme on toisesta päästä materiaalin paksuuden verran isomman listan teko jolloin listojen jatkamisesta tulee todella helppoa ja työnjälki on priimaa toisin kuin kahden samankokoisen listan jatkaminen. Kiilavat listat onnistuvat 6,4m matkalla 100mm koneeseen ohjelmoinnilla erinomainen ominaisuus esim. sisäkourujen teossa. Seinä ja kattoprofiilit nopealla toimitusajalla mittojen mukaan.

Piipunpellit  toimitamme nopealla aikataululla juuripelleistä, verhopelleistä aina piipunhattuun asti. Uunineduspeltejä valmistamme mittojen mukaan asiakkaan valitsemasta materiaalista. Peitelevyjä on hyllyssä valmiina paljon vakiokokoja ja erikoisemmat koot valmistamme nopeasti.