Peltilistat

Seinä- ja väliseinärangat

Seinä- ja kattoprofiilit

Lumiloukut

Erikoisprofiilit

Verhopellit

Piipunpellit

Uunineduspellit

Tuotteet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat peltilistat max 6,4 m pitkänä kaikissa RR vakioväreissä. Lisäksi stucco Alu 1,0 mm, Alu valkea 1 mm, sink 0,5-1,0 mm max 6,4 m. Suuret erät toimitamme ilman rahtia minnepäin Suomea tahansa. Pystymme tarjoamaan rakentajille seinä- ja väliseinärankaa kilpailukykyiseen hintaan, ainutlaatuisella tukevalla ja säädettävällä sylinterimäisellä jatkomenetelmällä. Erikoisprofiilit asiakkaan mittojen mukaan materiaaleina teräs, alu, kupari, messinki, RST H jne – profiileja, joita ei ole Suomessa ennen pystytty valmistamaan. Voit suunnitella itse oman profiilin ja me toteutamme sen. Useita materiaali- ja paksuusvaihtoehtoja SSAB:n pelleistä. Myös museokohteiden vanhat profiilit valmistamme mittojen mukaan alkuperäistä vastaaviksi.

Valmistamme IV-kammioihin mittojen mukaan lumiloukkuja 1 mm Zn-reikäpellistä avoimen pinta-alan ollessa 75 % kantikkaan muotoilun ansiosta. Kun lumiloukku tulee kammion sisäpuolelle lämpimään, ei tarvitse pelätä, että se jäätyy Suomen nykyisessä haastavassa ilmastossa.

Erikoisosaamistamme on toisesta päästä materiaalin paksuuden verran isomman listan teko, jolloin listojen jatkamisesta tulee todella helppoa ja työnjälki on priimaa, toisin kuin kahden samankokoisen listan jatkaminen. Kiilavat listat onnistuvat 6,4 m matkalla 100 mm koneeseen ohjelmoinnilla – erinomainen ominaisuus esim. sisäkourujen teossa. Seinä- ja kattoprofiilit nopealla toimitusajalla mittojen mukaan.

Piipunpellit  toimitamme nopealla aikataululla juuripelleistä, verhopelleistä aina piipunhattuun asti. Uunineduspeltejä valmistamme mittojen mukaan asiakkaan valitsemasta materiaalista. Peitelevyjä on hyllyssä valmiina paljon vakiokokoja ja erikoisemmat koot valmistamme nopeasti.

Meiltä myös:

Pienkela sekä rainakelat

Asiakkaan tarpeen mukaan kelattuna haluttuun määrään